Header Kadodroom klein

Veel gestelde vragen


 

-Binnen hoeveel dagen wordt mijn bestelling thuisbezorgd?

Bij een bestelling en betaling voor 13.00 uur wordt deze dezelfde dag verzonden. Deze komt dan over het algemeen 1 werkdag later bij u aan. Indien een product NIET voorradig is, zullen wij dit binnen 24 uur na uw bestelling kenbaar maken. Indien u de bestelling wenst af te halen, graag een afspraak met ons maken via e-mail of telefoon.

- Kan ik mijn bestelling ook af komen halen?

Ja, het is ook mogelijk om het product bij ons af te komen halen. Hierover kunt u contact met mij opnemen.
Mijn telefoonnummer is 06-55365426.

- Op welke manieren kan ik mijn bestelling betalen?

Bestellingen via de webshop kunnen afgerekend worden met iDEAL of bankoverschrijving. Goederen die afgehaald worden dienen contant betaald te worden. Pinnen is helaas (nog) niet mogelijk.

- Wat gebeurt er met de gegevens die ik invul op deze site?

Kadodroom.nl gebruikt uw persoonlijke gegevens uitsluitend om u op te hoogte te houden van de status van uw bestelling en de afwikkeling daarvan. Ook kunt u aangeven dat u onregelmatig mailings met nieuwtjes en kortingen wilt ontvangen. Uw gegevens worden nimmer doorgegeven aan derden.

- Wat zijn de verzendkosten bij bezorgen?

De verzend- en administratiekosten bedragen EUR 6,75 per verzending.

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop